BEIA Consult prezinta noutatile din decembrie si retrospectiva anului 2017

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna decembrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Aspect Software, Gigaset, Cisco, LANCOM Systems si Dialogic.

BEIA Consult anunta noile proiecte Hybrid VLC/IR-RF Communication for Smart Space Based on Multi-Functional Thermal Image Sensor Module si WINS@HI – Wearable IoT Network Solution for Work Safety in Hazardous Industrial Environments. De asemenea compania a participat la conferinta anuala a Institutului National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor. Obiectivele principale ale evenimentului au fost legate de dezvoltarea activitatilor de cercetare si asigurarea serviciilor operationale care sustin interesul public national in domeniul hidrologiei si managementului apelor.

Pe langa experienta acumulata in managementul irigatiilor si in solutiile de agricultura de precizie, BEIA intentioneaza sa isi extinda serviciile si ca o companie de informatii in domeniul agricol care sa ofere tehnologii si servicii usor de utilizat, dezvoltate exclusiv pentru agricultura.

De asemenea, 2017 a fost un an productiv in cadrul proiectului SWITCH unde s-au adus noi dezvoltari aplicatiilor cloud autodeprodabile pentru situatii de urgenta. Proiectul a fost diseminat in evenimente precum IMWorld, Smart Cities, Cloud Security Expo si multe altele. Un comunicat de presa detaliat despre proiectul SWITCH poate fi citit pe site-ul BEIA (beiaro.eu).

 

Lufft (membru al OTT Hydromet), a anuntat ca senzorul sau meteo WS503 a facut parte dintr-un serviciu realizat de Pacific Power Engineers, Inc. pentru a monitoriza si raporta conditiile regenerabile de mediu la ISO, prezentat la CAISO Stakeholder Symposium. Simpozionul s-a concentrat asupra miscarii de “energie curata” care revolutioneaza sistemele electrice din intreaga lume. Directori de energie si partile interesate s-au adunat pentru a discuta despre impactul tranzitiei si noile modele de afaceri care vor deriva din aceasta.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii si T-Metrics, un dezvoltator de software de telecomunicatii, au anuntat ca au finalizat cu succes testele de interoperabilitate comuna verificate de catre comisia de testare din cadrul Departamentului de Aparare a Statelor Unite ale Americii. Testarea interoperabilitatii a aratat compatibilitatea dintre platforma Unify OpenScape Voice si platforma T-Metrics ACD TM-2000 Multi-Purpose precum si sistemul TM-2000 Consolidated Answering.

.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, va ilustra modul in care industria, startup-urile si intreprinzatorii folosesc lumea virtuala pentru a gasi solutii durabile in domeniul sanatatii digitale, a tehnologiei vehiculelor si a oraselor inteligente – teme cheie ale evenimentului din acest an – CES 2018 din Las Vegas, intre 9 si 12 ianuarie.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat ca Saddletree Research, o companie de cercetare a pietei de consultanta, a acordat premiul “Saddletree Research for Achievement in Emerging Customer Service Solutions”, pentru Interactive Text Response (ITR) de la Aspect. Premiile Kachina recunosc inovatia remarcabila si liderii de piata in cadrul industriei centrelor de contact din America de Nord.

 

Gigaset a prezentat in luna august GS270, un nou smartphone full-HD de 5,2 inchi in segmentul de pret mediu. “Battery Monster”, asa cum presa a denumit recent telefonul alimentat de o baterie de 5.000 mAh si cu un procesor octa-core, a fost completat cu o editie speciala “Racing Red”.

 

Cisco si Zain Group au anuntat ca au atins cu succes un punct cheie in extinderea retelei IP/ MPLS a operatorului de telecomunicatii cu tehnologii de ultima generatie, stabilind baza pentru noi oportunitati si modele de afaceri care urmeaza sa fie dezvoltate.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, a lansat o actualizare a VPN-ului sau pentru MacBook Pro, iMac, Mac Pro, etc. Versiunea 3.0 a clientului LANCOM Advanced VPN pentru MacOS suporta sistemul de operare MacOS Sierra (10.13) si permite accesul la reteaua unei companii, prin internet si VPN de inalta performanta.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat ca Inovar, un furnizor de solutii mobile diferentiale si modulare, va utiliza serverul de aplicatii Dialogic PowerNova pentru a dezvolta aplicatii de comunicatii in timp real pentru a-si imbunatatii seria de solutii mobile implementate de companii importante din intreaga lume.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro