BEIA MEDiu

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionalã

Eratã la anunţul apãrut în data de 11.05.2011 în ziarul Bursa privind începerea proiectului cu titlul:

 

„Modernizarea companiei BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL prin implementarea de standarde Internaţionale”, Codul SMIS 29707,

 

anunţul corect este:

 

Bucureşti, 13 Octombrie 2011

S.C. BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL SRL, cu sediul în Bucureşti, Str. Poiana Narciselor, nr.12, deruleazã, începand cu data de 21.02.2011, proiectul: „Modernizarea companiei BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL prin implementarea de standarde Internaţionale” Codul SMIS 29707, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Organism Intermediar pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Valoarea totalã a proiectului este de 40.088,70 lei, din care valoare totalã eligibilã: 32.329,60 lei şi valoare neeligibilã: 7.759,10 lei.

Proiectul se implementeazã în localitatea Bucureşti pe o duratã de 5 luni.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă ajutorul pentru obţinerea certificării sistemului de management de mediu ISO 14001, ceea ce va conduce la mărirea gradului de încredere şi satisfacţie al clienţilor, creşterea portofoliului de clienţi prin câştigarea unor licitaţii specifice domeniului de telecomunicaţii, cât şi integrarea politicii de mediu a companiei în tendinţa ECO promovată la nivel European.

 

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoanã de contact: George SUCIU

Funcţie: Director General,

Tel: 021.332.30.05; fax: 021.332.30.06; e-mail: george.suciu@beia.ro

 

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

 

 

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionalã

Anunţ privind finalizarea proiectului cu titlul:„Modernizarea companiei BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL prin implementarea de standarde Internaţionale”, Codul SMIS 29707

 

Bucureşti, 21 Iulie 2011

S.C. BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL SRL, cu sediul în Bucureşti, Str. Poiana Narciselor, nr.12, a finalizat în data de 21.07.2011, proiectul cu titlul: „Modernizarea companiei BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL prin implementarea de standarde Internaţionale” Codul SMIS 29707, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Organism Intermediar pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Valoarea totalã a proiectului este de 40.088,70 lei, din care valoare totalã eligibilã: 32.329,60 lei şi valoare neeligibilã: 7.759,10 lei.

Proiectul a fost implementat în localitatea Bucureşti pe o perioadã de 5 luni.

În urma implementãrii a fost obţinutã certificarea sistemului de management de mediu ISO 14001, ceea ce va conduce la mărirea gradului de încredere şi satisfacţie al clienţilor, creşterea portofoliului de clienţi prin câştigarea unor licitaţii specifice domeniului de telecomunicaţii, cât şi integrarea politicii de mediu a companiei în tendinţa ECO promovată la nivel European.

 

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoanã de contact: George SUCIU

Funcţie: Director General,

Tel: 021.332.30.05; fax: 021.332.30.06; e-mail: george.suciu@beia.ro

 

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”